Villanyszerelő Szakmai Fórum

Általános témák => Bemutatkozás => A témát indította: Villanyszerelõ fórum üdvözlõ robot - 2018. Február 07., 21:40:42 pm

Cím: Üdvözlünk kjoci75
Írta: Villanyszerelõ fórum üdvözlõ robot - 2018. Február 07., 21:40:42 pm
Üdvözlünk kjoci75 a villanyszerelõ szakmai fórumon!


Ha gondolod ebben a rovatban hozzászólásként nyugodtan leírhatod, hogy mivel foglalkozol,  milyen céllal érkeztél a fórumra.

Jó olvasgatást és tapasztalat szerzést kívánunk. Nézz körül a fórumon, ha véleményed van valamirõl írd meg nyugodtan szakmai véleményed, szólj hozzá fórumozóink témáihoz. Ha kérdéseid lennének a villanyszerelés és a villamos felülvizsgálatokkal kapcsolatban akkor a fórum megfelelõ részében nyugodtan tedd fel õket és a fórum közössége a lehetõségeikhez képest igyekszik megválaszolni õket.

Téma nyitásnál kérlek ügyelj a jól megfogalmazott címre, melybõl kiderül mivel kapcsolatban nyitod az adott témát. (érdemes átolvasni: Villanyszerelõ fórum közlemények (http://villanyszerelo.forum.hu/index.php?board=14.0) )

A fórum szabályzatát (http://villanyszerelo.forum.hu/index.php?topic=503.0;topicseen) is érdemes tanulmányozni, hogy késõbb esetleges félreértések elkerülhetõek legyenek.

Villanyszerelõ szakmai fórum csapata.