Szerző Téma: Hol hirdessem magam pesti maszekoláshoz  (Megtekintve 573 alkalommal)

Nem elérhető rausch87Topic starter

  • Új tag
  • *
  • Hozzászólások: 7
Hol hirdessem magam pesti maszekoláshoz
« Dátum: 2017. Június 10., 19:41:10 pm »
Idén még csak 2 lehetőséget tudtam találni magamnak.
- Az egyiknél én lettem volna a 3. villanyszerelő és én csak a vasbetont marhattam volna. Ezen kívül a 10 emeletes panel földszintjében lévő lakás konyhájában az egyik falat "teljesen szétverték" kalapáccsal és ütvefúróval.
Ezért ezt nem vállaltam.
-A másodikkal is szarul jártam, mert a marás után még a falkábelezés 3/4-énél sem fizetett 20.000 ft-nál többet és a munkámat sem dicsérte. Valamint a fúrószárakat és korongokat sem fizette. (De az álla le volt esve amikor meglátta a 240x15x2  cm-es hornyomat a gyűjtőrésznek kivágva.)
Szóval, szinte sírva ott hagytam a lakást a szüleim erőltetésének hála.

Valószínűleg az én hibám volt, mert túlbuzgó voltam  és élvezetből csináltam.
Pályakezdőként viszont még mindig nem tudom, hogy hol hirdessem magamat. Ez egyébként csak mellékes lenne és csak a panelok érdekelnek. Hétköznap 8-tól 16-ig dolgozok épületkarbantartóként. Szerintetek hol hirdessem magamat a rossz fogáson kívül?

Nem elérhető nyaki

  • Régi motoros
  • *****
  • Hozzászólások: 1.550
  • Nem: Férfi
  • Az élet nem is bonyolult, csak azzá teszik!!!
    • Skype - elektrolicht
Re:Hol hirdessem magam pesti maszekoláshoz
« Válasz #1 Dátum: 2017. Június 10., 20:19:43 pm »
Üdv!
Sajnos minden szolgáltatóra igaz, hogy nem csak szakember vagy, hanem könyvelő, pszichológus és ügyvéd is egyben. Ahhoz, hogy az embernek kifizetődő munkái legyenek, a fentiek mindegyikének az elsajátítása nagyon fontos, amit csak hosszú évek alatt lehet megtanulni.
Persze mindez ne rettentsen el, ha érzel magadban annyi energiát és kurázsit, hogy mindezt legyűrd, akkor bátran vállalkozz másodállásként.
Sajnos a hirdetéssel az a baj, hogy többnyire olyanok hívnak, akiknek már meggyűlt a bajuk egy vagy több vállalkozóval és nem feltétlen a vállalkozó volt a ludas. Mint minden szolgáltatás, személyhez kötött és becsületes partnerek esetén a hirdetésnek vajmi foganatja van, hiszen szájhagyomány útján fog terjedni a jó híred, ami fogja hozni a munkákat ha akarod, ha nem. ...viszont a rossz híred is uú. terjed, mint lepra.
Javaslatom, hogy lassan, módszeresen felépítve önmagadat, először az általad megbízhatónak talált ismerősök körében vállalj munkát és meglátod, ha megbecsülöd magadat, a szájhagyomány működni fog, miközben biztos anyagi hátteret is magadénak tudhatsz úgy, hogy később akár fővállalkozásként is tudod majd űzni az ipart.

Felhasználók, akik megköszönték: